Op sociale media is veel rumour ontstaan rond de Chinese variant van de jailbreak, waarmee je automatisch ook de Chinese variant van de Cydia App store installeert: Taig. Zoals bekend is Cydia, de alternatieve App store voor programmeurs die niet door de strenge selectie van Apple komen. Prima toch?

De ontwikkelaars van de jailbreak, het EvasiOn-team, gaan er prat op tegen software piraterij te zijn. Met het bedrijf achter de Chinse App store Taig zijn dan ook strenge afspraken gemaakt: geen illegale software op Taig. Hiermee wil EvasiOn de wind uit de zeilen te halen van grote commerciële Chinese App stores, die veelal gratis illegale software aanbieden.

Vanwaar de rumour nu? Het blijkt dat op Taig toch illegale software aanwezig is, zoals podDJ dat voor € 8,99 in de App store van iTunes te koop is. EvasiOn heeft al in een verklaring aangegeven dat het hen dit zeer spijt. Ze hebben het vertrouwen dat Taig dit niet met opzet heeft gedaan, maar zetten hen wel onder druk om de illegale software uit hun App store te verwijderen.  /* * * * */

One Response Comment

 • http://phone-jailbreak.com/  juni 14, 2014 at 7:32 am

  Wonderful article! That is the kind of info that should be
  shared around the internet. Disgrace on Google for now not
  positioning this publish upper! Come on over and visit my website .

  Thanks =)

  Beantwoorden

Leave A Comment

Please enter your name. Please enter an valid email address. Please enter a message.