GoodTalk S installatie video – delen 1&2

(verhelpt ook meeste problemen bij normaal gebruik)

Installatievideo break-down

Voorbereidingen GoodTalk S Adapter

1. De simkaart in de adapter mag geen wachtwoord hebben. Verwijder anders eerst het wachtwoord van de simkaart door deze in je iPhone te plaatsen en het wachtwoord te verwijderen.

2. De simkaart moet de eerste keer over online internet beschikken (om de adapter te kunnen aanmelden bij de GoodTalk server).

3. Daarna kun je simkaarten gebruiken zonder internet).

4. Laad de Adapter voor de zekerheid de eerste keer min. 2 uur op.

5. Doe dit met aan oplader van maximaal 1 Ampère, anders gaat de GoodTalk s dualsim Adapter kapot.


Voorbereidingen GoodTalk App

5. Zoek ‘GoodTalk’ in de Appstore, download het en open de App.

6. Alleen in China kun je een account aanmaken, vul in het openingsscherm een denkbeeldig nummer in.

7. Accepteer de verzochten toestemmingen tot je iPhone. Deze zijn nodig om met de GoodTalk dual sim App te kunnen bellen


GoodTalk S Adapter installatie

8. Plaats de nano simkaart in de GoodTalk S Adapter. (Een nano simkaart heeft hetzelfde formaat als de simkaart voor je iPone).

9. De simkaart moet de eerste keer beschikken over online internet van het mobiele netwerk. En er mag geen wachtwoord op zitten.

10. Houdt de on/off knop van de Adapter ingedrukt, tot het LEDje rood oplicht. Ga daarna na of het LED lichtje (langzaam) blauw blijft knipperen.


GoodTalk App installatie

11. Sluit de App helemaal af. (Doe dit door 2 keer de homeknop in te drukken en vervolgens het GoodTalk App programma omhoog te slepen).

Door de App een 2e keer te openen komt een goede verbinding tot stand.

12. Druk op de knop ‘Me’ rechts onder in de App en druk in het volgende scherm op het menu “Connect verbinden” boven in het scherm.

13. Trek het scherm met je vinger omlaag, waardoor de App gaat zoeken naar de aanwezige GoodTalk dual sim adapters. Er verschijnt een nieuw pop-up venster, klik op ‘accepteer’ om door te gaan.

Er verschijnt een tweede scherm dat aangeeft dat ‘pairing’ gelukt is.

14. Ga onderaan naar contacten. De eerste keer vraagt de App om toegang tot je iPhone contacten. Stem toe. Bij een inkomend gesprek zie je nu ook wie van je contacten jou aan het bellen is.


De GoodTalk App en dual sim Case zijn nu gereed om mee te bellen.


Veel plezier!