App & Handleidingen

Of scan de QR-code met je iPhone:

GoodTalk-AppStore-Support


FAQ


Ivanoworld.com is de homepage van Ivano phone accessories, waar alle informatie beschikbaar is over onze producten, inhoudelijke ondersteuning voor retailers en gegevens voor de media. Ivanobulk.com is het geautomatiseerde B2B-platform waar retailers hun orders kunnen plaatsen.
Onder ‘Settings’ vind je als eerste menu-item ‘My account’, waar je je mobiele nummer kunt registreren. Deze vraag kun je ook krijgen wanneer je de eerste keer de App opstart. Het registreren van je mobiele nummer is niet mogelijk. Dit wordt dan ook afgeraden.
Registratie is pas mogelijk wanneer de Europese Cloud-service door de fabrikant wordt geïnitieerd. Dit zal plaatsvinden medio 2016.
Cloud-service is nog niet door de fabrikant ingesteld. Wat houdt Cloud-service in?
Stel je vergeet je GoodTalk adapter mee te nemen. De Cloud-service signaleert het wanneer je op je GoodTalk nummer een telefoontje of sms ontvangt. De Cloud-service stuurt het nummer van het telefoontje door naar het nummer van je reguliere telefoon. Op deze wijze weet je dat betreffend nummer je probeerde te bellen op je GoodTalk nummer. De Cloud-service stuurt ook de – op je vergeten GoodTalk adapter – ontvangen sms door naar je reguliere telefoon.